Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2007, 02:38   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Barca, Valencia'ya çarpıldı

İspanya'da çalkantalı günler geçiren lider Barcelona, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.. Valencia ile deplasmanda karşılaşan Barca, rakibine 2-1 mağlup olarken, gergin geçen maçta her iki takım da karşılamayı 10 kişi tamamladı..

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Hafta içinde, Eto'o, Rijkaard ve Ronaldinho arasında yaşanan polemikler yüzünden sıkıntılı günler geçiren Barcelona, La Liga mücadelesinde takipçilerinden Valencia ile deplasmanda karşılaştı.

Temposuz başlayan ilk yarının, ilk tehlikeli atağı ev sahibi Valencia'dan geldi. 8. dakikada Morientes'in harika ara pasıyla topla buluşan David Villa'nın vuruşunda kaleci Valdez gole izin vermedi.

31. dakikada sağ taraftan ceza sahasına giren Xavi'nin pasında, topa bekletmeden vuran Gudjohnsen, çerçeveyi tutturamadı.

42. dakikada ise, Valencia gole yaklaştı. Angulo'dan aldığı pasla hareketlenen Albelda'nın vuruşu az farkla auta gitti.

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta, topa hakim taraf olan Barcelona, ikinci yarıya da topu ayağında tutan takım olarak başladı fakat gol Valencia'dan geldi. 52. dakikada soldan şık hareketlerle ilerleyen David Villa'nın pasına gelişine vuran Angulo ligdeki 5. golüne imza atarken, takımını 1-0 öne geçirdi.

Dakikalar 55. gösterdiğinde ise Valencia farkı 2'ye çıkardı. İlk golün sahibi Angulo'nun içeri çevirdiği topu, Silva kaleye gönderdi ve skor 2-0 oldu.

61. dakikada ise sinirler oldukça gerildi. Albelda ve Deco'nun karşılıklı sert hareketleri sonucu her iki futbolcu da kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Puyol da bu pozisyonda yaptığı itiraz sonucu sarı kart gördü.

90+2'de Brezilyalı yıldız Ronaldinho, serbest vuruştan attığı güzel gol ile La Liga'daki gol sayısını 16'ya çıkardı ve Barcelona'yı ümitlendirdi fakat kalan dakikalar Barca'ya beraberlik için yetmedi.

2-1'lik galibiyetle şampiyonluk yarışına yeni bir hava getiren Valencia puanını 42'ye yükseltirken, 46 puanda kalan Barca ile arasındaki farkı'da 4'e indirdi. Barcelona bu sezon 3. mağlubiyetini almış oldu.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla