Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2007, 16:33   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aziz Akkaya’dan Lig Değerlendirmesi

Aziz Akkaya’dan Lig Değerlendirmesi
19.02.2007 14:08

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız’ın Coachu Aziz Akkaya, internet sitemize TBBL ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Akkaya, ligin heyecanlı bir hal aldığını söyledi. Maç eksiği bulunan Fenerbahçe’nin önünde TBBL’de zirvenin sahibi olan Siyah Beyazlılarımız’ın Coachu Aziz Akkaya, bu hafta sonunda oynanan maçların ligin heyecanlı bir hale geldiğinin kanıtı olduğunu belirtti. Son 5-6 haftanın daha da çekişmeli maçlara sahne olacağını ifade eden başarılı Coachumuz, “Ligimizin heyecanlı olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu Türkiye’de bayan basketbolunun geliştiğine de bir kanıt. Biz de bu heyecanı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Şu anda küme düşme hattında olanlar ve play off’lara kalmak isteyenler çok kritik maçlara çıkıyor” şeklinde konuştu.
Akkaya, “Fenerbahçe’nin mağlubiyetine sevindik ancak bu durum bizi çok da etkilemiyor. Şampiyon olmak isteyen bir ekibiz. Bunun için de ezeli rakibimiz Fenerbahçe’yi play off eşleşmelerinde deplasmanda bir kez mağlup etmemiz gerekiyor” dedi.
Play off’larda saha avantajını kullanmak için ligi lider bitirmeleri gerektiğini de hatırlatan Aziz Akkaya, bunun için oynayacakları bütün maçları kazanmaları gerektiğini ve Fenerbahçe’nin puan kayıplarını beklediklerini söyledi.
Cumartesi günü Ceyhan Belediyesi ile oynanacak maça bütün taraftarlarımızın gelmesini isteyen Akkaya, “Taraftarlarımız bizleri desteklemeye devam etsin. Akatlar’ın dolu olması işimizi daha da kolaylaştırıyor. Takımımız’ın motivasyon süresi kısalıyor. Biz de maça gelen taraftarlarımıza oynadığımız oyun ve aldığımız skorlarla mutlu bir zaman yaşatıyoruz. Taraftarlarımızla kenetlendikten sonra hedeflerimize daha kolay ulaşabileceğiz” dedi
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla