Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2007, 16:48   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Basketbol panoramaBeko Basketbol Ligi'nde 20. hafta geride kalırken, istatistik lider

Basketbol panorama
Beko Basketbol Ligi'nde 20. hafta geride kalırken, istatistik liderleri de belli oldu..
19 Şubat 2007 16:34
Galatasaray Cafe Crown'dan Gerald Fitch sayı krallığında, ribauntta Alpella'dan Ömer Aşık, asist krallığında ise Casa TED Kolejliler'den Marcus Green ilk sırada yer alıyor..

Ligin 20. haftası sonunda sayı krallığında Galatasaray Cafe Crown forması giyen Gerald Fitch, 20.6 sayı ortalamasıyla ilk sıradaki yerini korurken, Casa TED Kolejliler'den Charles Davis 18.8 ortalamayla ikinci, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nden Brian Boddicker 18.5 ortalamayla üçüncü sırada yer aldı.

Ribauntta ise Alpella'dan Ömer Aşık 10.9 ortalamayla ilk sırada bulunurken, yine aynı takımdan Danaelle Withers 10.2 ortalamayla ikinci, Pınar Karşıyakalı Marcus Slaughter ise yine 10.2 ribaunt ortalamasıyla üçüncü oldu.

Asist krallığında ise Casa TED Kolejliler forması giyen Marcus Green, 6.8 ortalamayla ilk sıradaki yerini korurken, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde oynayan Umut Tınay 5.3 ortalamayla ikinci sırada yer aldı. Bu oyuncuyu yine 5.3 ortalamayla Türk Telekom forması giyen Tutku Açık takip etti.

Blok krallığında da Casa TED Kolejliler forması giyen Erek Jay Hansen, 20 maç sonunda 3.3 ortalamayla bu hafta da ilk sırada yer alırken, bu kategoride Galatasaray Cafe Crown'da forma giyen Fatih Solak 2.3 ortalamayla ikinciliği, Alpella'dan Ömer Aşık da 2.1 ortalamayla üçüncülüğü elde etti.

Top çalmada ise Casa TED Kolejliler forması giyen Marcus Green, bu kategoride de 3.4 ortalamayla ilk sırada yer aldı. Bu oyuncuyu, Pınar Karşıyaka'dan Marcus Slaughter ve Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nde oynayan Dominique Hawkins 2.8 ortalamayla takip ettiler.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla