Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2007, 17:12   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İddaa oynayan hocaya yol göründü

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kütahyaspor, var olma maçı öncesi kampa girerken, takımın teknik patronu Murat Özgen'in İddaa Bayisi önünde yakalanması ve yardımcı antrenörü Levent Numanoğlu'nun 20 YTL değerinde kupon yatırması ortalığı karıştırdı..

Click the image to open in full size.

HABER ve FOTOĞRAFLAR: DEHA ONUR AKDEMİR - AJANSSPOR KÜTAHYA TEMSİLCİSİ

Cumartesi akşam saatlerinde takım kampta iken İddaa bayisinde yakalanan Murat Özgen ve ekibi iddaa oynadıklarını kabul edip, "Grubumuzda bir maç bile yoktu. Gayet normal" derken, gazetecilerin resim çektiğini fark eden teknik heyet iddaa bayisinden tek tek çıktı.

Daha önce Kütahyaspor-Balıkesirspor maçı öncesi Balıkesirsporlu iki oyuncunun Kütahya'da iddaa oynarken yakalanmasının ardından iddaa ile bağları koparılan Balıkesirspor'dan ders alan Kütahyaspor yönetiminin Burdurspor maçı sonrası teknik heyetin görevine son vermesi bekleniyor.

Pazar günü Dumlupınar Stadyumu'nda oynanan 3. Lig 3. Grup müsabakası olan Kütahyaspor-Yeni Burdurspor maçını da kendi evinde 0-2 kaybeden Kütahyaspor'da, yönetim güven sarsan Murat hoca ile yollarını ayıracaklarını söyledi.

Gereken ne ise yapılacak
Konu ile görüşleri alınan Kütahyaspor Başkanı Mustafa Sopakoymaz, "Etik bir davranış değil bizim için sadece sahadaki mücadele ve skor önemli değil. Spor dürüstlüktür. Bu günherkes İddaa oynuyor ancak ne bir futbolcunun ne de bir teknik heyetin İddaa oynaması yakışık almaz. Konu ile ilgili Pazartesi akşamı yapılacak yönetim kurulu toplantısında nihai karar çıkacak. Kütahyaspor camiasına yakışır bir karar çıkacaktır eminim. Gereken ne ise yapılacak" dedi.

Taraftar şok oldu
Kütahyaspor'un yükselen grafiğinde geçen hafta İddaa'ya alınması nedeni ile hafta içi maçında çok kötü bir oyun sergileyerek Bursa deplasmanında 1-0'lık skorla mağlup dönmesi taraftarın kafasında soru işaretlerinin dolaşmasına neden oldu. Kütahyasporlu taraftarlar, "Kütahyaspor haftalardır iyi oyun oynuyordu İddaa'ya girdiği hafta kötü ötesi futbol oynamıştı. Acaba yine iddaa oynamışmıdır" diye kendi aralarında konuşmaya başladı.

Devamlı Müşterimiz
Kütahya'nın en merkezi yeri olan Menderes Caddesinde'ki iddaa bayisi yetkilileri Murat Özgen ve teknik ekip arkadaşlarının sürekli müşterileri olduğunu ifade ederek, "Fotoğraf çeken muhabirleri görene kadar Kütahyaspor Antrenörü olduğunu fark etmemiştim. Sizin fotoğraf çekmenizden sonra müşterilerim İddaa kuponu yatıran kişilerin Kütahyaspor teknik heyeti olduğunu söyledi. Eğer teknik heyet bunlarsa sürekli müşterilerim olduğu doğrudur. Zaten hemen yanımızda ki otelde kalıyorlarmış" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla