Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2006, 17:21   #1
carsı_silivri
 
carsı_silivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gidenlere Teşekkür...!

Gidenlere teşekkür!
Tigana sezon sonu gidecek futbolculara isim vermeden üstü kapalı teşekkür etti!

Ligin son haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bugün yaptığı idman ile çalışmalarına devam etti. Bugünkü çalışmaya ağrıları bulunan ve sakatlıkları süren Sergen, Ahmed Hassan, Ahmet Dursun ve Gökhan Zan çıkmazken, idman öncesi Teknik Direktör Jean Tigana futbolcuları ile toplantı yaptı.
Saha ortasında yapılan toplantıda Tigana'nın sezon sonu gidecek futbolculara isim vermeden üstü kapalı teşekkür ettiği ve kazanılan Türkiye Kupası'nda da herkesin emeği olduğunu söylediği öğrenildi. Fransız hocanın ligi galibiyet ile tamamlamak için futbolcularından bunu özellikle istediği belirtildi.

Yapılan çift kale maçın ardından idman sona ererken, sezon ortasında Trabzonspor'dan kiralanan Tomas Jun ise siyah beyazlı camiadan ayrılarak ülkesine gitti. Siyah-Beyazlı takımdan ilk olarak Çağdaş bağlarını koparırken, dün de Cordoba ve Okan Buruk'un takımda kalmayacağı ortaya çıktı. Ahmet Hassan yurt dışına gideceğini daha önce de ifade ederken, Ahmet Dursun da kendisine kulüp arıyor.
Kiralık futbolculardan Aılton ve Youla dönmek istemezken, Sinan Kaloğlu, Ramazan, Güven ve İbrahim Sezer gibi oyuncuların 20 Haziran'da başlayacak sezon başı kampına katılması Tigana'ya bağlı.
__________________
Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş…
carsı_silivri Ofline