Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2006, 17:27   #1
carsı_silivri
 
carsı_silivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sergen Kavgası..!

Click the image to open in full size.Süper Solagın Varlıgı Bile Yetiyo..
Sergen kavgası!

Tigana’nın gönderilmeli raporu verdiği Sergen için Başkan Demirören kalması yönünde görüş belirtirken, diğer yöneticiler ikiye bölündü.
Ya gittiği yerde coşarsa
Teknik Direktör Jean Tigana’nın isteği doğrultusunda gönderilmesine karar verilen Sergen Yalçın yönetimi ikiye böldü. Başkan Yıldırım Demirören’in de kalmasından yana olduğu ‘Süper Solak’ için, yöneticiler farklı farklı tavır ortaya koydu. 2. Başkan Murat Aksu, Genel Sekreter Kenan Öner, İlhan Durusoy ve Kemal Gencer, Fransız hocanın raporu doğrultusunda hareket edilmesini savunurken, Kıvanç Oktay bu konuda çekimser kaldı. Diğer yöneticiler ise, Sergen’in tutulmasını, aksi taktirde yeni sezonda gideceği takımda göstereceği performans ile sürekli gündemde kalacağını belirttiler.
‘Teklif yağmuru sürüyor’
Bunun takımı olumsuz etkileyeceğini ileri süren bu grup, “Tigana olayın farkında değil. Sergen ile bir yıl daha maç başı anlaşma yapalım'' görüşünde diretiyor. Tecrübeli oyuncu ise, hakkında yapılan tartışmalarla ilgili olarak kısa ve öz konuştu: “Elbette kalmak istiyorum, çünkü Beşiktaş benim herşeyim. Ancak istenmediğim yerde durmak için kimseye yalvaracak değilim. Kaldı ki, haberler çıkınca teklif yağmuruna tutuldum.'' Yöneticiler ayrıca, her yıl 10’un üstünde oyuncu gönderip daha fazlasını alma hatasının bu yıl tekrarlanmaması için de başkandan istekte bulundular.
__________________
Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş…
carsı_silivri Ofline