Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2007, 01:36   #5
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kenan Öner'in Kolot Açıklaması

Kenan Öner'den Kolot açıklaması!

Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Kenan Öner, Futbol Şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Celalettin Kolot ile aralarında yaşanan tartışmamanın fazla büyütülmemesi gerektiğini, bu tür olaylar her yeni yönetimde yaşanabileceğini söyledi.Haftalık İcra Kurulu Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öner, ligde geçen hafta kendileri için çok önemli bir karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Bizim için mihenk noktasıydı. Çok da iyi hazırlanmıştık. Futbolcularımız bu bilinçte ve heyecandaydılar. Ama belki de bu heyecan fazla geldi. Sahada elverişli değildi.
Ama bunlar mazeret olmamalı. Biz deplasmanlarda zorlanıyoruz. Bunu göz önüne alıp ona göre hazırlanmalıyız. Ligde bundan sonra rakiplerimizde kaybedecek, belki bizim de kaybedeceğimiz puanlar olabilir. Oynanan maçlar gösteriyorki herkes kaybedecek.
Bütün takımlar iyi futbol oynuyor ve direniyor. Puanlar aslanın ağzında. En az kaybeden karlı çıkacak. O yüzden Konyaspor maçı için çok üzülüyoruz. Konyaspor maçını alsaydık çok çok önemli bir dönemeci aşmış olacaktık. Ondan sonra da bizi tutmak çok kolay olmayacak.

Artık bu maç geride kaldı. Trabzonspor maçına bakıyoruz. Bu maça ele ele verip en iyi şekilde hazırlanacağız. Trabzonspor'da normalde olması gereken gibi bir çıkışa başladı. İyi bir takım. Ama onların sahasında inşallah iyi futbol oynayarak başarılı dönmek istiyoruz" dedi.
Öner, Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot ile aralarında yaşanan tartışmayla ilgili olarak ise, "Bazı şeyler abartılı yansıyor. Ben bu konuyla ilgili hiç konuşmadım, hiç kimseyle görüşmedim. Çünkü ben üzerinde durmadım. Ben yeni yönetici değilim. Kulüpte 3 seneyi geride bıraktık. Ondan önce de devlette ve özel sektörde büyük tecrübelerim var.
Ben yöneticiliğin sorumluluğunu, basiretliliğini ve ketumluğunu çok iyi bilirim. İcra Kurulu Başkanı olarak o olayın üzerinde durmadım. Zaten olay da kapandı. Her yerde görüş farklılıkları olur, normaldir.
Artı yeni yönetimlerde herkes birbirini tanıyana kadar, taşlar yerine oturana kadar hareketlilik olabilir. Sonunda aklın yolu bir. Bir yere varılır. Olay gereğinden fazla uzatıldı. Her yönetimde her zaman olmuş olaylar. Celal Kolot benim küçüğümdür yönetimden önce de tanıdığım bir insan. Ben hem İcra Kurulu başkanı hem de bir büyüğüm. Bu olaylar böyle dışarı taşmamalı. Bu kadar önemli değil." şeklinde konuştu.

19.02.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla