Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2007, 14:56   #72
ferro1903
Banned

ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaş'ın Adil Sistemi

Beşiktaş’ın şampiyonluk yolundaki kaderini belirleyecek olan Trabzonspor ve Galatasaray maçları öncesinde yönetim duruma el koydu. Futbolcular kazanırsa ekstra prim, kaybederse ceza alacak.

40’ar bin YTL
Konyaspor yenilgisiyle şok yaşayan Beşiktaş’ta yönetim harekete geçti. Siyah-Beyazlılar’ın zirve yarışındaki kaderini çizecek olan, deplasmandaki Trabzonspor ve İnönü Stadı’ndaki Galatasaray karşılaşmalarının kazanılması halinde futbolcular zengin olacak! Yöneticiler, iki maçtan 6 puan çıkarılması halinde futbolculara 40’ar bin YTL dağıtmayı planlıyor. Ancak Kara Kartal’ın olası bir puan kaybında durum tersine dönecek ve ceza uygulanacak.

‘Nasıl kaybettik!’
Çok önemli iki maça çıkacaklarını söyleyen Siyah-Beyazlılar’ın asbaşkanı Numan Ceyhan, “Konyaspor karşısında nasıl böyle bir sonuç aldık, anlamıyorum. Kayıplar bizi başladığımız yere getirdi. Trabzonspor ve Galatasaray karşılaşmaları büyük önem taşıyor'' dedi. Yönetimdeki hareketliliğe de değinen Ceyhan, “Her yerde olduğu gibi, bizde de tartışmalar yaşanıyor. Bu gayet normal, tartışarak doğruyu buluyoruz. Beni asıl üzen, yaşananların basına yansımasıdır'' diye konuştu.

Milliyet

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline