Ayın Değerlendirmesi Şubat 2007 Bu transit süreci içinde dinsel,ruhsal, hayal gücü ve sezgi sel konularda ilham ve meyil göze çarpacaktır. Mistik temaslar hissetmek ve kozmos vergisi bir bilinçlilik verimliliğine sahip olmak mümkündür. Anlayış kapasiteniz, cömertlik ve başka insanlara sempatiniz gözle görülür ölçüde yükselmektedir. Sizden daha az talihli olanlarla kısmetinizi bölüşebilir ve baht-sız insanlara yardim edebilirsiniz. Geçmişteki iyi davranışlarınızın ödülünü aniden şimdi görebilirsiniz. Bilinçaltı sezgisel olarak bilgi kazanmasına yardim edecek aktiviteye sahiptir. Bu gün sahip olduğunuz derin duygular ilhamlar verecektir. Bu ay yaşananlar girişimci bir insanin kendini frenlemesine neden olur. Hayal gücü yüksek insanin bile durgunlaştığı ve hayata maddi açılardan yaklaştığı görülür. Kendi gücünüzün farkına varırsınız. Sevdiğinizi kıskanmak tatlı bir duygu olarak içinizi sarar. Bu uzun transit sizin medyumluk yeteneğinizi hissettirir ve umulmadık rüyalar görmenizi sağlar. Size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir veya siz onları sinirlendirebilirsiniz. İnsanların küçük alışkanlıkları bile sizi kızdırmaya yetecektir.Gevşeyin ve bu durumun sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir. Bunun size yardımcı olması ve ilerde ayni olaylar ile karsılaşınca ayni tepkileri vermemeniz düşünülebilir. Kimseye acı söz söylememeye çalışın. Size çok yakın olan insanla duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir veya olaylar geçebilir. Bunun yerine kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temaslar kurmaya bakın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde ve meselelerde çok dikkatli olun. Onları kızdırabilirsiniz. Diğer insanların da duyguları olacağını hatırlayın ve olayları bu yanından ele alın. Kendinizi onların yerine koyun ve öyle analiz edin.Bu yaklaşıma sahipseniz bu ay kolay geçecektir. Olayların üzerine hışımla gelmeyin, sakin ve geride kalmaya bakin.
Astrolog Esin Uzer
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.
Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.
Eylül 2008 |