Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2007, 00:12   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gol Düellosu Real Madrid'in

Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu ilk maçında, çalkantalı bir dönem geçiren Real Madrid, sahasında Bayern Münih'i ağırladı.. Kendisi gibi istikrarsız bir görüntü çizen rakibi karşısında, ilk yarı sonunda 3-1'lik skoru yakalayan Madrid, son bölümlerde kalesinde golü gördü ve karşılaşma 3-2 sona erdi..

Click the image to open in full size.

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Son haftalarda eleştiri yağmuruna tutulan teknik direktör Fabio Capello önderliğinde sıkıntılı günleri aşmaya çalışan Real Madrid, Bundesliga'da istediği performansı sergileyemeyen Bayern Münih'i, Santiago Bernabeu'da ağırladı.

Karşılaşmaya oldukça istekli ve hızlı başlayan Real Madrid 4. dakikada Nistelrooy'la gole yaklaştı. Hollandalı golcünün sert şutu üstten dışarı çıktı.

10. dakikada ise kaptan Raul golünü attı. Nistelrooy'un ara pasında topla buluşan Raul, kaleci Oliver Kahn'ı geçerek, skoru 1-0 yaptı.

23. dakikada ise, Lucio'ya yapılan faulde, topun başına geçen Sagnol'un ortasına, Lucio iyi bir zamanlamayla kafayı vurdu ve skora denge getirdi.

Bu golden sonra baskısını arttıran Real Madrid, 5 dakika sonra golü buldu. Beckham'ın kornerinde, Ivan Helguera topa iyi yükselip kafayı vurdu, direk dibinde topa son dokunuşunu yapan Raul, kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı.

34. dakikada, Ruud van Nistelrooy, Oliver Kahn'ın önünde topa ayak koydu ve ilk yarının skorunu belirledi: 3-1

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Real Madrid oldu. 50. dakikada Higuain, Oliver Kahn ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda Alman file bekçisi golü önledi.

52. dakikada kazanılan serbest vuruşta, kaleci Oliver Kahn, David Beckham'ın frikiğini köşeden çıkardı ve mutlak bir golü önledi.

İlerleyen dakikalarda özellikle Pizarro'nun oyuna girmesiyle, tehlikeli ataklar geliştiren Bayern Münih, 66. dakikada gole çok yaklaştı. Sagnol'un kullandığı serbest atışta, Casillas'ı geçen topu iyi takip eden Pizarro'nun kafa vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

77. dakikada Pizarro, ceza sahasının içinde 2 Real Madridli'yi oyundan düşürüp sert vurdu fakat Casillas, iyi bir refleksle golü önledi.

84. dakikada, Pizarro'nun şutu bir kez daha Casillas'ta kalırken, Bayern Münih ataklarınını karşılığını 88. dakikada aldı. Topu bir anda önünde bulan van Bommel, ceza sahasının dışından güzel bir vruşla Casillas'ı avladı ve skoru tayin etti: 3-2

İki takım arasındaki rövanş maçı 7 Mart'ta oynanacak.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla