Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2007, 01:28   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın konuğu Milli Piyango

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 25 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş, 25 Şubat Pazar günü 23 puanla ikinci sırada yer alan geçen yılın şampiyonu Milli Piyango'yu konuk edecek..

Beşiktaş Hentbol Takımı antrenörü Müfit Arın, BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda yapılacak karşılaşmayı kazanarak, şampiyonluk yolunda avantaj elde etmek istediklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Arın, ''Şampiyon olabilmek için Milli Piyango'yu mutlaka yenmemiz gerekiyor. Rakibimizi mağlup ettiğimiz takdirde yüzde elli şampiyonuz diyebiliriz. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanabilecek güçteyiz'' dedi.

Son yıllarda Beşiktaş hentbol takımının ayrı bir konuma yükseldiğini ifade eden Arın, ''Geçen sene şampiyonluğu Milli Piyango kazanmıştı. Bu sene adımızı tekrar ilk sıraya yazdırmak istiyoruz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Aynı tempomuzu bu maça da yansıtmaya çalışacağız. Zaten bunu başarırsak pazar günü salondan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz'' diye konuştu.

Arın, takım olarak karşılaşmanın önemini iyi bildiklerini ve oyuncularının konsantrasyonunun üst seviyede olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
''Sakatlığı bulunan oyuncularımızın iyileşmesi yüzümüzü güldürüyor. Takımımızın en önemli isimlerinden bir tanesi olan İbrahim de sakatlığını atlattı ve idmanlara çıkmaya başladı. Perşembe gününden itibaren İstanbul dışında bulunan oyuncularımızın da katılımıyla tam kadro hazırlıklarımıza devam edeceğiz.''

Siyah-beyazlı taraftarlara da çağrıda bulunan Arın, ''Taraftarlar, takım için bulunmaz bir nimettir. Herkes de Beşiktaş taraftarının takımı üzerindeki olumlu etkisinin farkında. Şu anda takımımızda her şey üst seviyede. Bir tek taraftara ihtiyacımız var. Şampiyonluğa giden bir maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. Biz Beşiktaş için mücadele ediyoruz. Pazar günü bütün salonun dolacağına ve taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Beşiktaş ile Milli Piyango arasında 25 Şubat Pazar günü BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 15.30'da başlayacak
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla