Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2007, 02:25   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çorabında cep telefonu taşıyan milletvekili

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in üzerinde kartvizit gibi ismi ve makamı yer alan çorapları tarihe geçmişti. Ama son gelen Meclis kulisi bu rekoru egale edecek gibi görünüyor.
Çorabında sigara gibi cep telefonu taşıyan vekil kim?

Çok konuşulacak olayı gazeteci bir ağabeyimiz aktardı.
Kuliste, bir grup milletvekili oturmuş sohbet ediyormuş. Bugüne kadar "taban politikası" yapması ve seçmenin her talebine yüksünmeden koşturmasıyla ünlü AK Parti milletvekilinin o gün de telefonu susmak bilmemiş. Ceketinin sol cebinde çalan telefonu açıp konuşmaya başladığı anda ikinci telefon sesi gelmiş.

Milletvekili hiç bozuntuya vermeden, bu kez sağ ceket cebinden çalmakta olan telefonu çıkarıp, "Alaovvv bir dakika bekle hele..." deyip açık vaziyette sehpaya bırakmış. Tam bu sırada üçüncü bir telefonun sesi duyulmuş. Birlikte oturduğu kişiler sesin nereden geldiğini araştırırken telefonda konuşmakta olan milletvekili "O da benimkisi" demiş.

Ayağını hafiften yukarı kaldırıp çorabının içinde çalmakta olan cep telefonunu çıkarmış. Tabii ki, de o an kahkahayı basmış. Üç cep telefonlu milletvekili konuşmalarını tamamladığında tıp doktoru bağımsız milletvekili Prof. Ülkü Güney, kendisini uyarmadan edememiş: "Ben çorapta sigara taşındığını bilirdim de cep telefonuna ilk kez tanıklık ettim. Yalnız, dikkat et kulağında mantar olur..." Peki gelelim, çorabında cep telefonu taşıyan milletvekilinin kim olduğuna...

Olaya tanıklık eden ağabeyimiz milletvekilinin ismini söylemedi, ancak çok önemli bir şifre verdi: "Kendisi ' kara çadırın, kara oğlu' diye tanınır." Gerisini bulmak size kalmış
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla