Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2007, 08:31   #24
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kartal için yola çıktı! Click the image to open in full size.Gaziantep Başkanı Kızıl’ın, Galatasaray'ın da istediği genç stoperin transferinde önceliği Beşiktaş’a vereceği öğrenildi. 21.02.2007Galatasaray da devrede
Beşiktaş’ın uzun süredir peşinde koştuğu Bekir’in transferi yolunda olumlu gelişme... Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında ve devre arasında kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı genç oyuncu, niyetini net biçimde belli etti. Gaziantepspor forması giyen savunma oyuncusunun, kulüp başkanı İbrahim Kızıl ile özel bir görüşme yaptığı belirtildi. Toplantıda Kızıl’ın, “Beşiktaş ile Galatasaray seni istiyor. Senin düşüncen ne” dediği öğrenildi.

İbre Beşiktaş’tan yana
Bekir’in buna karşılık, “Gelecek sezon İstanbul’a gitmek istiyorum. Futbol hayatıma orada devam etmek istiyorum” cevabını verdiği kaydedildi. Bu gelişmenin ardından İbrahim Kızıl, iki büyük takımla da masaya oturacağını söyledi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile iş ortaklığı ve yakın ilişkileri olan Kızıl’ın, ilk tercihini Siyah-Beyazlı kulüpten yana kullanacağı ifade edildi.

Murat AKBAŞ
Kaynak:FanatikClick the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.