Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2006, 10:22   #1
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte yeni Kartal

Click the image to open in full size. "Genç ve işini yapan oyuncular alacağım. 90 dakika ofansı düşünen bir ekip olacak. Kartal gibi saldıracağız. Tecrübeli oyuncular da olacak. Ama çok titiz davranacağız."
16.03.2006 Beşiktaş yönetimi ile gelecek sezon için de anlaşma sağlayan teknik direktör Jean Tigana, başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı toplantıda yeni sezonda uygulanacak transfer politikasını belirledi. Kayseri deplasmanında oynanacak lig ve kupa maçlarının ardından İstanbul'a döndükten sonra yeni sözleşme imzalaması beklenen Fransız teknik adam, başkan Demirören ve asbaşkan Kıvanç Oktay ile yaptığı görüşmede, yapacaklarını anlattı. Fransız hocanın, genç ve mücadeleci bir ekip yaratacağını bildirerek "Türkiye'nin şartlarını iyi biliyorum. Bu nedenle çok pahalı ve lüks transferlere ihtiyacımız yok. Kafamda nasıl oyuncular alacağım belli. Bu yönde de futbolcu izletiyorum. Transferde hata yapmayacağız. Genç ve işini yapan oyuncular alacağım. Bütçeyi aşmayacağım. Zaten pahalı transferler zaman zaman takımda sorun yaratabiliyor" dediği öğrenildi.

Kıpır kıpır takım
Yeni sezonda, taraftarların zevk duyacağı ve izlerken heyecandan yerlerinde duramayacağı bir takım yaratacağını söyleyen Fransız teknik adam ayrıca "Oyunun başından sonuna kadar ofansı düşünen bir ekip olacağız. Kartal gibi saldıracağız. Bu nedenle Kleberson'un önünde oynayacak çok iyi bir ofansif oyuncuyu alacağım. Kadro tamamen gençlerden kurulacak diye de bir şey yok. Takımda tecrübeli oyuncularımız da olacak. Ama bu konuda çok ince eleyip sık dokuyacağım. Onlarla ilgili şu an kesin bir kararım yok" diye konuştu.

Hassan belirsiz
Bu arada tecrübeli hocanın, istediği oyuncuların mevkilerini de hemen hemen belirlediği, ilk etapta sol kanada, forvete uzun bir santrfor, orta sahaya ve savunmaya bir isim düşündüğü öğrenildi. Teknik direktör Tigana'nın orta sahanın sağı için de transfer yapılmasından yana olduğu, ancak Ahmed Hassan'ın son haftalarda bu bölgede gösterdiği performanstan sonra şimdilik bu konuda kararsız kaldığı sızan haberler arasında. Kaleci Cordoba'nın durumu ise hâlâ belirsizliğini koruyor
disappear Ofline