Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2007, 20:30   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'İyi bir pilot iyi bir yönetici olamayabilir'

Eski grand prix pilotu Hans-Joachim Stuck, Michael Schumacher'in Ferrari'nin takım patronu olacağına yönelik haberleri ciddiye almadığını ve gülünç bulduğunu söyledi. 1970'li yıllarda 74 grand prix mücadelesi sergileyen 55 yaşındaki yaşlı Alman, Sport Bild gazetesine yaptığı açıklamada, hemşehrisi Schumacher'in geçtiğimiz yıl sonu itibariyle, ailesine daha fazla zaman ayırmak maksadıyla spordan emekliye ayrıldığını ifade etti.

Stuck, "Unutmamak gerekir ki, takım kuralları sabah saat 6'da yataktan kalkmayı ve ancak gece saat 2'de yeniden uyumayı gerektirir. Ailesi için emekli olan Schumacher bunu niye yapmak istesin?" diye konuştu.

Schumacher ve teknik direktör Ross Brawn'ın gidişatını yakından takip eden Stuck, Ferrari'nin, kurulan yeni yönetim düzenini eski bir pilot için alt üst etmesinin delilik olacağını kaydetti. "İyi yöneticiler gökten düşer gibi gelmezler. Bununla birlikte, her iyi pilot aynı zamanda iyi bir yönetici olacak diye bir kaide de yok" diyen Stuck, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben Michael Schumacher'i, Ron Dennis ile aynı masada oturmuş ve bazı tartışmalar yaparken görmeyi de hayal edemiyorum. Çünki Schumacher politik bir kişiliğe sahip değil."
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla