Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2006, 10:03   #1
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Post Süper Kartal yolda

Click the image to open in full size.Beşiktaş, Avrupa’da vitrin yapmış 2 golcü ve 1 kaleci için düğmeye bastı


Siyah-Beyazlı yöneticilerin, Portsmouth’ta forma giyen Kongolu Lua Lua ile Auxerre’de oynayan Fransız Luyindula’ya teklif götürdükleri öğrenildi. Belçika basını, Std. Liege’nin kalecisi Runje’nin Kartal’a evet dediğini ve işin imzaya kaldığını iddia etti


YILDIZLAR ORDUSU


ZİRVENİN 29 puan gerisine düşüp en kötü sezonunu yaşayan Kartal’da gözler transfere çevrildi. Ligdeki hüznü UEFA’ya kalıp Türkiye Kupası’nı kazanarak unutan Beşiktaş gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için temaslara başlarken listede Avrupa’da ses getiren 2 golcü ile 1 kalecinin bulunduğu öğrenildi.


ATIYOR, ATTIRIYOR


FORVETİ kaliteli bir golcüyle takviyeyi planlayan yönetimin Portsmouth’ta oynayan Kongolu Lua Lua’ya (26) teklif götürdüğü belirtildi. 1998-2000 sezonunda Colchester, 2001-04’te Newcastle’da ve 2 yıldır Portsmouth’da oynayan yıldız bu sezon 7 gol attı.


SANKİ GOL MAKİNASI


TİGANA’NIN alınması istediği bir diğer isim de Auxerre’nin 27 yaşındaki golcüsü Luyindula. Kariyerindeki son 11 yılda 80 gol kaydeden Fransız star 98-01 sezonunda Strasbourg’da oynadı. 01-04 sezonları arasında Lyon’da top koşturan gol makinası bu süreçte 3 lig şampiyonluğu yaşadı. 04-05’de Marsilya’dan Auxerre’ye transfer olan yıldızın Beşiktaş’a sıcak baktığı belirtildi.


RUNJE TAMAM GİBİ


BU arada Belçika basını, Oscar Cordoba ile yollarını ayıran Kartal’ın, Standard Liege’in Hırvat file bekçisi Runje ile anlaşmak üzere olduğunu iddia etti. Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerindeki haberlerde, Siyah-Beyazlı idarecilerin gelecek hafta tecrübeli kaleciyle masaya oturacağı ve işin yüzde 80 bittiği yorumları yapılıyor.

kaynak:star
disappear Ofline