Konu: Koç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:35   #51
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MAYIS 2007


BYapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bu anlaşmazlıklar nedeniyle gerilimli anlar da ortaya çıkabilir. Uzun vadeli önemli anlaşmalar yapmadan önce birkaç hafta beklemeniz sizin için daha iyi olur.

İş ortağınızın ya da beraber çalıştığınız kişinin desteğini alabilirsiniz. Ayrıca, işyerinizdeki konumunuzu olumlu yönde etkileyebilecek bazı sosyal aktivitelere katılmanız olasıdır. Her ne kadar sevdiğinizin sizden çok fazla şey talep ettiğini düşünüyor olsanız bile bu durum sizin için henüz bir problem yaratacak konuma gelmemiş. Eğer yalnız bir insansanız ve çevrenizde sizinle ilgilenen biri varsa onunla iyi bir başlangıç yapabilme fırsatını kendinize yaratabilirsiniz.

İlişkilerinizin iyi olması maddi ve manevi olarak kendinizi rahat ve mutlu hissetmenizi de beraberinde getirecektir. Astrolojik olumlu etkileri iyi değerlendirebilerseniz hareketli ve enerjik günler geçireceksiniz.

"Koşulları değerlendirmek" işte bu cümleyi sık sık tekrarlarsanız ayı iyi geçirebilirsiniz. Zaman zaman karşınıza çıkacak sorunlar ise eğer akıllıca davranabilirseniz sizi durduramayacaktır
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla