Konu: Koç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:35   #52
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

HAZİRAN 2007


Mayıs ayına göre Haziran'da şansınızın biraz daha az olduğunu bilmelisiniz. Bu; hiç olmayacak anlamını taşımıyor, ancak biraz daha az olduğunu bilmelisiniz. Bu biraz daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Aile sorunlarını bu ay eğer çözemeyeceğinize inanıyorsanız, onlardan uzak kalıp kendinizi özletebilirsiniz. Ancak kaçınamayacağınız durumlarda sakin olmaya ve çevrenizdekilere karşı kırıcı olmamaya çalışmalısınız.

Eğer kendinizi kanıtlamak ya da hissettirmek gibi bir kaygınız varsa Haziran ayı bunun için çok uygun. Herşeyin ötesinde mesleğiniz yada eğitim hayatınızla ilgili sorunların ortadan kalkması sizi gerçekten rahatlabilir. Sağlığınıza ise bu ay biraz daha özen göstermelisiniz. Küçük sorunlar bir anda beklenmedik bir şekilde büyüyebilir.

Duygusal hayatınız zor bir dönemden geçmektedir. Bazı sürtüşmeler ve anlaşmazlıklardan sonra her şey temize çıkacak ve rahatlayacaksınız fakat önce zorluk çekeceksiniz. Sinir gerilimleriniz çok fazla olabilir. Ancak bütün gücünüzü ortaya koyarak başarılı olabilirsiniz.

Ciddi bir yapıdasınız. Daha ziyade iş ve iş kurmak gibi konuları düşünebilirsiniz. İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz. Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz. Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla