Konu: Koç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:35   #54
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

AĞUSTOS 2007


Bu ay enerjinizi biriken enerjiniz boşa gidebilir. Ya da siz yeteneklerinizi ortaya çıkaramadığınız için kendinize kızgınlık duyabilirsiniz.

Çünkü ay boyunca bilinçaltı dürtüleriniz son derece güçlü ve yapıcı etkiler taşıyacak. Bu arada sıkıntılardan uzaklaşmak için bir gezi planlamak işe yarayabilir. Bu oldukça hareketli ve zevkli olabilir.

Özellikle ikili ilişkilere dikkat etmelisiniz. Eğer sürtüşmeler, çözümsüz olduğunu düşünüdüğünüz bir noktaya varacak olursa zorunlu kopuşlar gündeme gelebilir. Kendinizi kontrol altında tutmalı ve davranışlarınızla kendinize zarar vermemeye özen göstermelisiniz. Ev değiştirmek ya da eşya yenilemek gibi istekleriniz varsa bu ay gereken fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Bazı sorunlardan kurtulmak için uygun bir dönemdesiniz. İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Bununla beraber daha ziyade yarım kalan işlerinizi tamamlamak, yatırımını çok önceden yaptığınız bazı şeylerin sonucunu almak gibi konularda bazı sıkıntılar da duyabilirsiniz. Onunla yalnız kaldığınızda romantik bir ortam oluşturmaya gayret edin, böylece beraberliğiniz ikiniz için çok daha anlamlı olabilir.

Bir diğer önemli nokta üçüncü şahısların yanında özelinizi iyi korumaktır, buna önem verin...
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla