Konu: Koç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:36   #56
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EKİM 2007


Ekim Ayı boyunca atak olacaksınız. Enerjinizi açığa çıkarmayacak olursanız, bu durum gerilim yaratabilir.

Toplumsal ilişkileriniz bu ay boyunca son derece renkli olabilir.

Çevrenizdeki insanlar ne kadar renkli olursa bu durum sizi o kadar memnun edecektir. Grup etkinlikleri içersinde yer almalısınız, yeni insanlarla tanışabilir ve iyi iletişim kurabilirsiniz. Ay boyunca karşınıza kendinizi ve ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar çıkabilir bunları akıllıca değerlendirmeyi başarabilirsiniz, yararlı olabilir.

Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, bütün bir yıl çalışmalarınızda kullanabileceğiniz iyi bir alt yapı oluşturabilirsiniz. Her türlü teklifi ihtiyatla karşılamanızda fayda var. İçinizi sıkan ve tereddütte kaldığınız bir konuda heyecan verici gelişmeler olabilir.

Ayın ilk on gününde her konuda yeni teşebbüslerden kaçınmanız gerekir Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır. Bir ailevi sorun ya da duygusal ilişkilerinizdeki gelişmeler sizi engelleyebilir. Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni şartlara uyum sağlamanız sizin yararınıza olacaktır.

İlerdeki iyilikler için bazı fedakarlıkları göze alabilir ve bazı şeylerden vazgeçebilirsiniz.

Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir. Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir...
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla