Konu: Koç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:36   #57
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KASIM 2007


Bu ay gökyüzündeki en önemli hareketlerden biri Merkür'ün pozisyonu olacak, bu astro konum burcunuzu ilk iki haftada zorlayabilir.

Bu durum bütün alışveriş, bağlantı, iletişim ve haberleşme alanlarında hayati olmayan aksaklıklara neden olabilir. Böyle bir dönemde yenilikleri ertelemeniz sizin lehinize olacaktır. Randevularınıza gitmeden evvel her şeyin yolunda gitmesini sağlamak için tedbirli davranmalısınız.

Aksi takdirde çıkabilecek sorunlar sizi yorabilir ve günlük hayatın bu kadar yorucu bir hale gelmesi gerilimler yaşamanıza neden olabilir. Bazı karmaşık olaylarla karşılaşabilir ve bir anda kendinizi sorunların altından kalkamayacak kadar güçsüz hissedebilirsiniz.

Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz. Gezegenlerin üzerinizdeki etkileri hem olumlu, hem de olumsuz sayılabilecek niteliktedirler. Bu durumda daima cesaretli davranmanız ve verdiğiniz kararlarda ısrar etmeniz etmeniz şarttır.

Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Eğer evli bir kişiyseniz ya da süregelen bir beraberliğiniz varsa çok, ama çok dikkkatli olmanız gerekmektedir.

Sıkıntılı anlarınızda kendinizi zorlamamalısınız. Bu ay uzun zaman öne yapmaya başladığınız çalışmaları bir kez daha gözden geçirmekte yarar var.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla