Konu: Koç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:36   #58
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ARALIK 2007


Yılın son ayı nedense insanda garip bir telaş yaratabilir, değişen bir şeyler yaşamınızı farklılaştırır ama bir yılın size kazandırdıklarını da gözünüzün önüne getirmenin yararı olabilir.

Bu durum hayalciliğe kapılmanıza neden olabilecek hatalı tutumları da uzaklaştırmanızı sağlayabilir. Bunu hafife almayın çevrenienizdeki insanların etkisi altında kalarak bir şeyleri değiştirmek, yenilemek ve kazanç sağlamak adına ayaklarınız yerden havalanabilir.

Bunu farkettiğiniz an kontrollü davranmalı ve atılgan davranmamalısınız. Çevrenizdeki kişilerle ilgili bazı şeyler öğrenmeniz ya da ciddi düşünceler içinde olmanız mümkündür.

Öğrendiklerinizle ilgili yaşayabileceğiniz bazı huzursuzluklar sizi fazlasıyla düşündürebilir ve birşeyler yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Ne kadar becerikli ve politik davranırsanız davranın gelişmeleri önleyemeyebilirsiniz.

Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Süregelen duygusal ilişkilerinizde bir yanlış anlaşılmadan dolayı sevgiliniz ya da evliyseniz eşiniz tarafından kırılabilirsiniz.

Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz. Bu arada ayın ilk günlerinde parasal konularda duygusal çıkışlar yapmaktan kaçınmalısınız. Yerine getiremeyeceğiniz sözler vermeyin.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla