Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:43   #57
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KASIM 2007

Bu ay öncellikli olarak size yönelik dedikodular ön planda olacak. Ayrıca dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden etkilenmeniz yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir, kendinize hakim olun.

Ay boyunca hareket ve düşüncelerinizde biliçli olmaya özen göstermelisiniz. Sizin de pek farkında olmadığın kalıplaşmış alışkanlıklar ve geçmiş koşullara fazlaca bağımlı kalmanız nedeniyle olumsuzluklar baş gösterebilir.

Ayın 16'sında kadar günlük işlerinizde ve geçen ay bahsedilen konularda dikkatli olmalısınız. Bu durum söz konusu tarihten sonra düzelecek ve size yeni imkanlar yaratacaktır. Bu arada karşı cinsle ilişkilerinizde sorunlar yaşarken maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.

Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz. Yanlışlıklar ve hatalardan kurtulabilmeniz oldukça zor gibi görülüyor. Kararsız ve dağınık yapıdasınız. Fikirleriniz genellikle uygulanabilir şeyler olmakla birlikte bazıları da sizi bloke edebilir.

Eski yöntemleriniz ve davranış tarzınızın büyük bir kısmı şimdi size normal görünmeyebilir. Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla