Konu: Boğa
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:48   #39
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Siz toplum içindeki yerinizi belirlemeye çalışırken, ailenizdeki bireylerin size olan ihtiyaçları daha fazla yorulmanıza ve kendinizi tam anlamıyla dış dünyada gösterecek gücü bulamamanıza da sebep olabilir. Aile büyüklerinizden birinin sağlık durumu yada sizinle yaşamak zorunluluğu nedeniyle, başka bir eve taşınarak yeni bir yaşam kurmanız zorlaşabilir. Bekar boğalar, evlilik yoluyla yeni bir yuva kurmaya çalışsalar da, iç dünyalarındaki baskı ve ailesel faktörler nedeniyle son anda vazgeçebilirler, yada ebeveynlerinden birine bakmak zorunluluğu nedeniyle evlendikleri halde birarada yaşayabilirler. Yeni bir şehre taşınma işiniz son anda ertelenebilir. Anneniz yada babanızın bir sorunu nedeniyle onlarla tüm yıl ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Geçmişte yaşadığınız bir ilişki tekrar gündeme gelerek, bir başlangıç daha yapmanıza neden olabilir. Fakat temeli güçlü olmayan bu bağlantı, yine eski hataların tekrarı neticesinde bir bedel ödemenize neden olabilir. Yada sizin fazlasıyla üzüntü çektiğiniz o ilişkinizle alakalı kişinin büyük bir sağlık problemi ortaya çıkar ve siz bu problem nedeniyle üzülebilirsiniz. Evliliğinde sorun olup, yuvasından ayrılan bazı boğalar, tekrar bir şans daha vermek ihtiyacı duyabilirler. Fakat her iki kişi de kendi paylarına düşen hatalardan ders alıp olgunlaşmamışlarsa, aynı sorunlar tekrarlanır ve sonuç yine aynı olabilir.

Size tavsiyem, Yaşamdaki hedeflerinizi gerçekçi bir şekilde ele alarak düzenlemenizdir. Acele kararlar ve çok iyimser bakış açılarıyla yapacağınız düzenlemeler size yine sorun olarak dönebilir. Jüpiterin fazla abartıcı enerjisi maddi anlamda size rahatlık getirerek herşeyi halledebileceğinizi düşündürebilir. Oysaki detaylar gözden kaçırılarak ve sorumluluğunuz olan herşeyi ihmal ettiğiniz sürece, başarılı adımlar atmanız güç olacaktır.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla