OĞLAK 2007 yılı Gezegen Etkileriniz JÜPİTER GENEL ETKİLERİ
Jüpiter 2007 yılında siz oğlak burcu mensuplarına olan etkisi öncelikle, iyilikseverlik duygusu ve büyük bir iman gücü olacaktır. Tersine dönen olaylardan sizi sağ salim çıkartan ve devamlı gözeten bir iyilik meleğiniz olacaktır. Başka insanlara yardım arzusu ile dolup taşacak ve büyük bir insanlık sevgisi sahibi olacaksınız. Özellikle kendisini koruyamayan insanlara karşı yardımseverlik güdünüz çok yüksek hale gelecektir. Siz, hastahane yada hapishane gibi yerlere karşı aşırı hassasiyet duyacak ve elinizden geldiğince ziyaretlerde bulunarak ulvi görevler edinmek isteyeceksiniz. Başarıların bu süreçte gelmesi için öncelikle, mütevazi ve sabır dolu olduğunuz müddetçe kavuşacaksınız. Bazı dönemlerde hayalleriniz güçlü olacak fakat bir konuyu gerçekleştirmeden önce tüm fikirlerin dinlenmesi ve incelenmesi gerektiğini aklınızdan çıkarmamanızı öneriyorum.
Yine bu süreçte, yalnızlık sizin için sessiz bir mutluluk haline gelecektir. İnzivada bulunduğunuzda hissettiğiniz mutlu deneyimler size güç katacak. Siz yanlızlıkta büyüyecek ve gelişeceksiniz. Harici dünyadan uzaklaşarak yalnızlık içinde yaşamın anlamını arayacak. Gerçek zenginliğin bu dünyaya ait olmadığının bilincine varacaksınız. Meditasyon veya ruhsal araştırmalarla derin bir içsel zenginliğe kavuşacaksınız. Bilinçaltı zihininiz zengin bir esin ve yardım kaynağınız olacaktır. |