Konu: Oğlak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:12   #41
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

NİSAN 2007

Bu ay aile yaşantınızı ön plana alacaksınız.

Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak. Bunları yapmanız içinse doğal olarak yaşadığınız çevrenin ve maddi varlığınızın iyi olması gerekli. Aslında birazda kendinize güven eksikliğiniz var.

Çünkü ev ortamı sizi çevreliyor. Fakat evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gereken çalışmalar çok farklı şeyler. Biraz mantıklı düşünün ve olacak şeyleri isteyin.

Maddi ya da psikolojik, her alanda bir rahatlama bekleyebilirsiniz. İşinizdeki bazı zorluklar ortadan kalkabilir ya da daha güzel bir işe geçebilirsiniz. Ancak siz bunları sessizce ve kendiliğinden değil, gayret ve çabalarınızla elde edeceksiniz.

Bunların hepsini yapmaya gücünüz var ancak harekete geçip ortalığı karıştırımanız gerekiyor.

Dolayısıyla silkinip kendinize gelin. Ay boyunca başkalarının neden olduğu hatalar başınıza dert açabilir Unutmayın ki hata oranını en aza indirmek yine sizin elinizde Gözünüzü dört açmalı ve birlikte çalıştığınız insanları iyi seçmelisiniz.

Objektif olun.

Tedirgin olmanız her zaman bocalamanıza neden olacaktır.Erkekseniz sorun yok, zaten haraketli ve müteşebbis durumdasınız.

Fakat siz bir bayansanız özellikle duygusal ilişkilerde mücadele etmek yerine uysal davranmayı tercih eder yapıda olabilirsiniz ki, bunu terk etmeniz gerekiyor..
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla