Konu: Oğlak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:12   #45
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

AĞUSTOS 2007

Ay boyunca sezgilerinizde ki yoğunluk sizi olumlu olarak etkileyecektir. Bu ay ruhsal konlara ilgi duyacaksınız.

Ön sezilerinizi iyi bir şekilde kullanmak ve onlara istediğiniz biçimi verebilmek sizin elinizde. Bu yüzden dikkatli olmalısınız. 10 Ağustos'a kadar olan sürede bu konuya daha çok dikkat etmelisiniz.

Çünkü bu tarihe kadar özellikle düşüncelerinizde ki olumsuzluk daha doğrusu çelişki kendini bariz bir şekilde gösterecektir. Sonuçlara gideceğiniz bir ay içindesiniz.

Şu ana kadar sürümcemede olan birçok iş bu ay içinde sonuçlanacaktır.

Eğer bu dönemde yeni dostluklar geliştirmeyi veya uzun yolculuklara çıkmayı planlıyorsanız zamanın çok uygun olduğunu bilmelisiniz. Bu süreçte sanat ve müziğe daha düşkün olabilirsiniz. Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir. Eğer materyalist görüşlü.bir kimseyseniz bu dönemde daha spiritüel düşündüğünüzü fark edeceksiniz. Dinsel veya mistik aktiviteler ve bu gibi toplumlar sizi cezbedebilir. Bu zamandaki astrolojik oluşumlar size birçok şey verebilirler ancak bunların bazıları üzüntüyle gelen iyilikler de olabilir.

Uzun vadede her şey sizin iyiliğinize çalışacak fakat bazı değişimler yaşanırken üzüntü duyabilirsiniz. Ay boyunca aşk hayatınızda ise bazı olumsuz durumlar baş gösterecek, bu biraz da

olsa sizden kaynaklanıyor,kararsızlık yüzünden karşı tarafın sizi yanlış anlamasına neden olacaksınız.

Özellikle ayın l3'ünden sonra bu konuya azami dikkat göstermelisiniz. Sağlığınız ise pek fena sayılmaz. Yaz nezlesi denilen rahatsızlığı bu ay içinde özelliklede ay sonuna doğru yaşamanız mümkün.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla