Konu: İkizler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:18   #54
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

AĞUSTOS 2007


Ağustos ayı sizin için eğlenceyi ifade edecektir. Belli bir kazancınız varsa, bazı artışlar yaşamanız ya da ailenize bağlıysanız onlardan maddi destek görmeniz mümkün olabilir. Bu arada harcamalarınızda oluşabilecek artışları da dengelemeniz gerekiyor.

Eğer bir sıkıntınız varsa yeni maddi imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Bir dostunuzun size yapacağı teklif, birçok konuda rahatlamanızı sağlayacaktır. Ancak, arkadaşınıza sıkıntınızı açmanız gerekiyor. Hislerinizde yumuşama ve hoşgörü yoğunlaşması var. Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz. Bu dönemde duygusal yapınız oldukça güçlü olduğu için aşık olabilirsiniz fakat bu, siz bir bayansanız geçerlidir.

Sabırlı olmanın getireceği avantajları unutmamalısınız. Yakın çevrenizde zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz. Bu gibi olaylar sadece sinirlerinizi yıpratacaktır.

Bulunacağınız ortamlarda eğlenmeye çalışmalı ve bu gibi tatsızlıklardan uzak kalmalısınız. Ancak yakın çevrenizden göreceğiniz bazı yaklaşımlar, beraber olduğunuz kişinin kıskançlık duygularını kabartabilir.

Ancak açık davranmanız, ilişkinize gelebilecek zararları önleyecektir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla