Konu: İkizler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:18   #56
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EKİM 2007


Bu ay bazı konularda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Çeşitli şeylen sıkılmanız ve içinde bulunduğunuz ortamı değiştirme isteği yaşamanız mümkündür.

Daha çok kişiliğinizde meydana gelebilecek olan gelişmeler canınızı sıkabilir.

Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz. Sosyal ya da duygusal ilişkilerinizle ilgili önemli bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz. Bir fırsatı değerlendirebilirseniz düşündüğünüzden de iyi duruma girmeniz mümkün olur.

Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor. Eğer siz bir bayansanız birlikte olduğunuz kişiye karşı haksız davranışlar içinde olabilirsiniz.

Bunu kontrol altında tutamazsanız sert tepkiler görebilirsiniz.

Karşınızdaki kimsenin de kendisine ait özel durumları olabileceğini kabul etmeniz gerekiyor. Özellikle onun arkadaşlarıyla birlikte olma isteğine bu sıralarda karşı çıkmamalısınız. Hislerini açamamanız ve çoğunlukla bunların açığa çıkmasını engellemek için göstereceğiniz çabalar, sizi daha gergin bir yapı içine sokabilir.

Özellikle evli bir İkizlerseniz, eşinizden uzaklaşma gibi bir durum söz konusu olabilir. Bu konudaki kayıtsız tutumlarınız, eşinizle aranızdaki her nevi ilişkiye zarar verecektir.

Hissi olarak yetersiz kalabilirsiniz. Özellikle ayın ilk günlerinde karşılaşacağınız bu durum sizi körükleyebilir. Bu konularda son derece cesur olun.

Kendinizi kontrol edebilmeniz, birlikteliğiniz açısından da faydalı olacaktır.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla