Konu: Başak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:29   #23
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

2007 Yılı Başak Burcu
OCAK 2007

Yeni yılın ve ayın ikinci haftasında uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz. Ayrıca bu dönemin sonuda sezgileriniz beklenmedik gelişmeler gösterebilir.

Genel olarak dış uyarılara açıksınız. Bu yüzden de gelen tesirlere karşı alıcı rolü üstlenmişsiniz. her olay ve konuşma sizi oldukça etkileyecektir. bu sebeple daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bunun da bir çözüm olamayacağını hatırlatmalıyım.

Çünkü duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir dönemdesiniz ve çevrenizden sadece iltifatlar duyacaksınız. Bu kadar sevilen bir kişi olmanızın nedeni çevrenizde hiç sorun yaratmamanız ve etrafınıza neşe saçmanız. Yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız olası.

Yaşamın her alanında şansınız yüksek. Bu şansınızı duygusal bağlamda kullanırsanız yalnızlığınıza son verebilirsiniz. Bir toplulukta veya bir grupta bulunan insanlarla tanışma olasılığınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz.

Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Ayın sonuncu haftasında ise değişik fikirler ve düşünceler sizi etkileyebilir. hatta kendi fikirlerinizi başkalarına aktarmak isteyebilirsiniz.

yanlız dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla