Konu: Başak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:29   #24
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ŞUBAT 2007

Ayın ilk haftasında duygusallığınızın öne çıkması ile ilişkilerinizde ve güncel yaşamınızda uyumlu birisi olarak tanınacaksınız.

İçgüdülerinizin ve hislerinizin bu dönemde oldukça yoğun olacağını unutmamalısınız. İş hayatından özel yaşamınıza kadar her alanda bu güdüleriniz öne çıkacaktır.

Geçiştirici tedbirlerle yetindiğiniz takdirdeyse aynı konunun dönüp dolaşıp, gene karşınıza çıkacağını bilmelisiniz. Ayın ikinci haftasında önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Çünkü beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Bunları iyi değerlendirmek ise sizin zamanlamanıza bağlı olacaktır.

şansınızın bu konuda yapacağı pek fazla bir şey yok yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Şansınız açık sayılır fakat Eğer önemli kararlar vermeniz gerekirse, fazla bekletmeden ayın ilk yarısında karar vermeniz gerekiyor. Daha sonraki dönemde bu kararlarınız sayesinde çok başarılı olmanız mümkündür. Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

İşbirliklerinden, ortaklıklardan ve benzeri durumlardan kazançlı çıkabilirsiniz. Eğer siz evli bir insanız eşinizin bazı fikir ya da imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Ayın son haftasında daha anlayışlı olmalısınız.

yine bu dönem içinde sorunların gündeme gelmesi ile uzun konuşma ve tartışmalara gireceksiniz.

Tanıdığınız yakın bir dostunuzun sorunlarını birlikte çözmek için hareket ediyorsunuz. Genelde beklediğinizin dışında hareketli bir dönem olacaktır.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla