Konu: Başak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:31   #27
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MAYIS 2007

Ayın ilk haftasında moral yönünden biraz zayıf olabilirsiniz. bu da sizi isteksiz yapabilir. kendinize güveninizin azaldığı bir hafta içidesiniz.

Karşınızdakileri sizden daha güçlü görme eğilimindesiniz bu yüzden bu kişilerden hemen etkilenebiliyorsunuz. Genelde etkilere bu dönem daha açıksınız. Gerçekte bazı arzuladıklarınızı elde etmeye uygun bir aya giriyorsunuz.

Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Kendinize güvenin ve arzunuzu mantıklı bir şekilde sunun yeter.

Eğer siz evli ya da uzun süredir ilişkisi olan biriyseniz, o kişinin çok ciddi bir isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Bu isteğe olumlu yanıt verebilirseniz sevdiğinizi çok memnun edersiniz. Bu dönemde dini, felsefi ve kültürel konulara daha yakınsınız. Son derece ciddi çalışmalar yapabilirsiniz.

Önemli bir teklif almanız da olasıdır.

Eğer böyle bir durum olursa fazla düşünmeden üzerine gidin. Ayın üçüncü haftasında ise bazı kimselerden kendinizi uzaklaştırma eğiliminiz artacaktır.

Özellikle de bu dönem kadınlarla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Yine bu dönemin özelliği yaşlı kadınlarla ilişkilerinizin düzenli olması ve başarılı diyaloglar kurabilmeniz olacaktır.

Ayın son haftasında ise daha ciddi konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz ve kişisel istekleriniz artabilir. Harcamalarınızda da artış görüluyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla