Konu: Başak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:31   #29
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

TEMMUZ 2007

Ayın ilk haftasında dalgınlığınız öne çıkacak. Özellikle de evraklar ve bürokratik işlemler yönünden dikkatli olmanız gerekiyor.

Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir. yine bu dönemde muhafazakar eğilimli fikirleriniz gündeme gelecektir. Aynı zamanda alçakgönüllü davranışlarınız da göze batacaktır. Resmi dairelerle olan ilişkileriniz ve alış-verişleriniz bu dönemde rahata kavuşabilir.

Yanlız yine belirtiyorum dalgınlığınız ve aceleciliğinize dikkat etmeniz gerekecek. Hayatınızda bazı ani ve bir kısmı da mecburi değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ani haberlere, sürpriz ziyaretlere kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

Yaratıcı değişikliklerden korkmayın: İstediğiniz ve yapmayı planladığınız bazı şeyler sizin için fevkalade olabilir. Bu dönemde bir erkek yüzünden aşırı sinirlerıebilirsiniz. İş ortaklıklarınız, evliliğiniz veya aşk ilişkileriniz için krizli bir dönem olabilir.

Bir geçimsizlik ya da benzeri bir şey meydana gelebilir. Çevreden size fazlaca yüklenebilirler. Ayın üçüncü haftasında güncel çevrenizde size yakınlık hisseden birisini bu günlerde etkileme yarışına girebilirsiniz. Hatta bu kimsenin yakınlarınızdaki insanları etkilemekle işi başlamayı düşünüyor olabilirsiniz.

Ayın son haftasında etkilemeyi düşündüğünüz kimsenin dikkatini çekebilmek için oldukça fazla efor sarfediyorsunuz.

Kendinizi bu denli aşırı yormamanızı öğütlemeliyim. Bu kimseyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz. Aile içinde ise bu dönem birlikte yapmanız gereken bazı işler olacaktır.

Ev hayatınızda ise ummadığınız değişiklikler olabilir. Çünkü sizden habersiz bu şeyler uygulanmaya konulmuş olacaktır.

İlginizin dışarıda oluşundan bu değişiklikleri pek farketmemiş olabilirsiniz. Fakat sonuçta sizin de hoşunuza gidecektir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla