Konu: Başak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:31   #30
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

AĞUSTOS 2007

Ayın ilk haftasında hayal gücünüz sizi ve beraber olduğunuz kimseyi oldukça şaşırtabilir. Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Bu sebeple de aşk yaşamak gibi yanılgılara karşı uyanık olmanız gerekiyor. Fakat sosyal yönden bu dönem oldukça aktif ve hareketli olacağa benziyor. Ama inatçı tavrınızı sürdürmeniz halinde meslek ve aşk hayatınızda geri adım atmak zorunda kalabilirsiniz. Sürekli her konuda haklı olduğunuzu iddia etmeniz, çevrenizdeki insanlarda antipati yaratıyor.

Herşeyi bilmeniz imkansız ve arkadaşlarınızın da önemli fikirleri olabileceğini unutmayın.

Çevreden gelen nasihat ve tavsiyelere kulak vermeniz gerekiyor.

Sürprizlere açıksınız. Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklık, aşk ve evlilik ilişkilerinde karışıklıklar yaşamanız olasıdır. Bu tür ilişkilerinizde ihanete uğrayabilirsiniz. Özellikle para konularında dikkatli olmanız gerekli, çünkü bu dönemde bir yanlış yaparsanız geyecek ay iyi olmayacaktır.

Önceki dönemden kaynaklanan dedikodular bu devrede de sürecek, canınızın sıkılmasına izin vermeyin. Çünkü bu sözleri taşıyan veya çıkartan kimselerin de sizden böyle bir sıkıntı beklemelerine tepki vermiş olursunuz.

Hatta olmadığınız kadar rahat ve iyilik sever davranmanız onları daha çok üzecektir. Genelde her şeye uyumluluk göstermeye çalışmanızdan rahatsız olacaklardır.

Yine yakın bir dostunuzun sorunları gündeme gelecek.

Bu sefer olaylar oldukça karışık ve aşk ilişkilerinden kaynaklanabilir. bir hayli zorlanacak ama onun moral kazanmasını sağlayacaksınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla