Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2007, 08:49   #244
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bobo Kartal! Click the image to open in full size.Trabzonspor karşılaşmasının Beşiktaş için dönüm noktası olduğunu söyleyen Bobo iddialı konuştu: Konyaspor maçında gol bulamadım. Trabzon filelerini havalandırıp takımımı zafere taşıyacağım. 23.02.2007
8 golü var
Konyaspor yenilgisiyle zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş’ta futbolcular Trabzonspor’dan başka bir şey düşünmüyor... Ligde attığı 8 golle Siyah-Beyazlılar’ın en skorer ismi olan Bobo, zorlu deplasman öncesinde iddialı konuştu. İstanbul’da oynanan ve Kara Kartal’ın 3-2 kaybettiği Trabzon maçında da gol bulduğunu hatırlatan Brezilyalı yıldız, “İnönü’de gol atmama karşın yenilmiştik. Bu kez farklı olacağını düşünüyorum. Gol atacağım ve kazanacağız” iddiasında bulundu.

‘Altın fırsat’
Trabzon deplasmanını, ‘Beşiktaş’ın dönüm maçı’ olarak yorumlayan Bobo, sözlerine şöyle devam etti: Deplasman fobimizi üzerimizden atmak için mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu açıdan bakarsak, Trabzonspor mücadelesi altın bir fırsat... Kaybedersek şansımız çok azalır ancak kazanırsak herşeye yeniden başlarız. Konyaspor yenilgisi artık gerimizde kaldı, haftayı 3 puanla kapatacağımıza yürekten inanıyorum.

Orhan YILDIRIM