Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2007, 09:47   #3
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kravatsız da olmaz ki!

Turist rehberi ve basketbol yazarı Bilgin Gökberk'i devletin televizyonu TRT'de futbol yorumcusu olarak izleyince, şöyle bir sarsıldım. Herhalde söyleyecek bir şeyleri var dedim. Benim itirazım şu oldu: Devletin televizyonuna bele bağlanan kazak ve tişörtle çıkılmaz. O çıkmaya devam etti. Sonrasında TRT " çıkma " dedi.
Konu şu; Bilgin, Radyospor'da beni kastederek, umarım şimdi mutludur demiş. Benim kavgam kişilerle değil ki. Benim kavgam meslek ilkeleriyle. Bu konuda Hürriyet yönetmeni meslektaşım Ertugrul Özkök'e savaş açan ben, Bilgin'i mi eleştirmeyecekmişim!.
Hadi canım sen de!

Beşiktaş'ın iki delisi var

Ahmet Çakar, O'nun için çok iyi dostumdur. Adı " Deli Celal'dir ..." dedi.
Şu laf aklıma geldi. Hani Anadolu'da derler ya... Arkadaşını söyle bana, senin kim olduğunu söyleyeyim sana... Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez'in de lakabı deli ya.(Yani Beşiktaş iki deliye emanet!)
Celal Kolot, Beşiktaş'ı yöneten 18 kişiden biridir. Oturduğu koltuğu da bir milyon dolara almıştır. Neyin ne olduğu da artık önemini yitirmiştir. Benim tek merakım şudur: Kolot o bir milyon doları verdi mi, yoksa verecek mi? Vermediyse ve vermiyorum derse ne olur?.
Olay budur efendim!

Saracoğlu'nu derhal kapatın

Okur diyor ki.

Veysel İŞBİTİREN
- İki kişinin bireysel kavgası sonucu üzücü bir olay yaşandı. İnönü'ye ölüm stadı denildi, 3 maç ceza verildi. Saraçoğlu'nda binlerce insan birbirine bıçakla saldırdı ikisi ağır 15 yaralı var. Açıkça soruyorum; Fener'i kollamak ve korumanın adı nedir?
- Eleştirinizin cevabını siz veriyorsunuz. Açıkçası şudur: Fenerbahçe özel olarak kollanan ve korunan bir kulüp olmuştur. 15 kişi UEFA maçında yaralandı, Türk federasyonu bu işe karışamaz demek asla çözüm değildir. Yani suçlu nasıl cezasız kalır ki!
NOT : Bu ciddi konuda vatandaş ve F.Bahçeli Ergun Babahan, susma hakkını kullanabilir. Ama gazeteci Ergun Bababahan'ın susma ve tepkisiz kalma hakkı asla yoktur? Bir hafta sonra bu konuda görüş bildirmenin de hiçbir değeri yoktur.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla