Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2007, 13:08   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lig Kupası'nda dev final

İngiltere'de nefesler tutuldu ve herkes Lig Kupası Finali'nde karşılaşacak Chelsea ve Arsenal'in Londra Derbisi'ni bekliyor. José Mourinho ve Arsene Wenger birbirlerine gözdağı vermekten çekinmiyorlar

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Büyük derbiye iki gün kaldı. İngiltere'de nefesler tutuldu ve herkes Başkent Derbisi'ni bekliyor. Lig Kupası tarihi önemli bir maça şahitlik etmeye hazırlanıyor. Millennium Stadium Carling Kupası Finali için Chelsea ve Arsenal'i ağırlamaya hazır.

Arsenal eksikler sebebiyle sıkıntılı. Pazar günü oynanacak dev mücadelede Thierry Henry ve William Gallas gibi yıldızlar sakatlıkları, Jens Lehmann ise cezası sebebiyle oynayamayacak. Ayrıca Justin Hoyte ve Gael Clichy'nin sakatlıkları da devam ediyor. Gunners'a Kolo Toure, Johan Djourou, Emmanuel Adebayor ve Julio Baptista'dan ise iyi haber var.

Chelsea'de de eksikler var. Kaptan John Terry hafta içinde oynanan Porto maçında yeniden sakatlandı. Joe Cole ve Ashley Cole ise sakatlıklarını geride bıraktılar ancak hala kondisyon sorunu yaşadıkları için yedek bekliyorlar. Hollandalı yıldız Arjen Robben Porto maçıyla döndü. Chelsea için belki de en sevindirici haber sezon başından beri beklenen performansı sergilemekte zorlanan Ukraynalı yıldız Andriy Shevchenko'nun son dönemde artan form grafiği. Sheva Pazar günü de Didier Drogba'yla beraber Blues'un hücum hattını oluşturacak.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla