Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2007, 14:27   #3
cagdas1903
 
cagdas1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
TBL Allstar Seçmeleri Anketi

Turkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde mucadele eden en iyi yerli ve yabanci basketbolculari karsi karsiya getirecek “All Star Bayanlar 2007”, 11 Mart Pazar gunu Mersin’de yapilacak. Organizasyonda sahaya cikacak oyuncularin anket sonucuna gore secilecegi All Star 2007’de Siyah Beyazli Bayanlarimiz sizlerin oylarini bekliyor.
Yabanci yildizlar karmasi ile yerli yildizlar karmasi arasinda oynanacak ``All Star Bayanlar 2007`` macinda, geleneksel olarak her yil duzenlenen ``Smac Yarismasi``, ``Mix-stars`` maclari ve ``3 sayi sut yarismasi`` yapilacak. Organizasyonda cesitli yarismalar, konser ve dans gosterileriyle seyirci aktiviteleri de yer alacak.

Organizasyonun oyuncu secimleri ise Turkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktorlugu’nun resmi internet sitesi www.tbl.org.tr adresindeki anket sonucuna gore degerlendirilecek.

Yerli ve yabanci oyuncular icin olusturulan bes kategorinin yanisira takimlarin coachlari da anket sonucuna gore secilecek. Olusturulan ankete gore, listede Besiktas Cola Turka Bayan Basketbol Takimimiz’dan su isimler bulunuyor:

Antrenor: Aziz Akkaya

Oyun Kurucu Guard: Esmeral Tuncluer
Skorer Guard: Sariye Gokce, Tugba Palazoglu, Sheri Lynette Sam
Kisa Forvet: Sebnem Kimyacioglu, Stacey Lovelace, Lara Mandic
Uzun Forvet: Nazli Guler
Pivot: Yasemin Horasan, Kara Braxton

Taraftarlarimizi Besiktas Cola Turka Bayan Basketbol Takimimiz`in oyuncularini All Star kadrosunda gormek icin www.tbl.org.tr adresindeki oylamaya katilmaya davet ediyoruz.
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
cagdas1903 Ofline