Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2007, 14:58   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ruslar Kayseri'nin Peşinde

Ruslar Kayseri'nin peşinde!..

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Erciyesspor maçı sırasında ve sonrasında aleyhlerinde yapılan protestoyu haketmediklerini söyledi. Kayserispor'un tarihinin en parlak dönemini yaşadığını ifade eden Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, "Geçen sezon UEFA Kupası maçlarına katılma hakkını son maçta kaybettik.

Bu sezon ise UEFA hatta Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansımız var. Bu yolda ilerlerken kesinlikle protestoyu ve küfrü haketmiyoruz. Erciyesspor'un düştüğü durumdan kesinlikle Kayserispor sorumlu değildir. Erciyesspor'un ligde kalmasını elbette isteriz. Ama o kulübümüzü bu hallere biz getirmedik ki" dedi.
Kayserispor olarak önlerindeki 13 maça baktıklarını da ifade eden Hurma, "Artık spekülasyonlar son bulsun.

Biz, Kayseri halkından tam destek istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile hedefimize ulaşacağız. Bu takım, daha büyük başarılara imza atarak, Kayseri'nin ve Türkiye'nin gururu olmaya devam edecektir" diye konuştu.
Öte yandan, edinilen bilgeyi göre daha önce Fatih Tekke'yi renklerine bağlayan FC Zenit şimdi de Kayserispor'un analizlerini çıkartarak ülkesinde kullanmak istiyor.

Gerek Zenit takımının gerekse Rubin Kazan takımının analizcilerinin Kayserispor maçlarını yakından takip ettiği öğrenilirken, bu takımın iki yıl içerisinde nasıl değiştiğini ve başarının gerçek sırrını öğrenmek için çalıştıkları ortaya çıktı.
Bu konu için kendilerinin kapısının çalınmadığını söyleyen Genel Menajer Hurma, eğer böyle bir olay varsa ve yardım istenirse çok özele kaçmamak kaydıyla ön bilgi verebileceklerini kaydetti.


23.02.2007 Click the image to open in full size.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla