Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2007, 00:26   #9
gulcebalcioglu
 
gulcebalcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Derbi Öncesi Moral Yemeği

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Galatasaray derbisi öncesinde Basketbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın'ın verdiği moral yemeğinde buluştu.
Florya Kaşıbeyaz Balık Restoranda düzenlenen yemeğe Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Bozkurter, Kongre üyelerimizden Murathan Uğur, Kaşıbeyaz Restoranın sahibi Kongre üyemiz Zeki Sözer ile Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı oyuncularımız ve teknik kadromuz katıldı.
Yemek sonrası internet sitemize bir açıklama yapan Basketbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, “Yarın oynayacağımız önemli Galatasaray maçı öncesinde Takımımız'a moral depolamak istedik. Bütün Takımımız’a geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Yarın oynayacağımız Galatasaray maçında hepsine başarılar diliyorum. Şu anda Takımımız’da eksiklerimiz olmasına rağmen ligi 4. veya 5. sırada tamamlamayı ve Play-Off’larda şampiyonluk için mücadele etmeyi hedefliyoruz. Bunu başaracak güçte olduğumuza da inanıyorum. Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in büyük desteği ile basketbol şubemizi hep birlikte en iyi yere taşımaya çalışıyoruz. İnşallah hedeflerimize de sezon sonunda ulaşacağız. Bütün Camiamız’a mutlu günler yaşatacağız” diye konuştu.
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı Genel Menajerimiz Burak Bıyıktay, “Yöneticimiz Sayın Şeref Yalçın’ın düzenlediği bu güzel akşam yemeği yarın oynayacağımız önemli derbi mücadelesi öncesinde Takımımız’ın moral motivasyonu açısından çok iyi oldu. Kendisine bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Takım Kaptanımız Barış Özcan ise Galatasaray maçı öncesinde moral depoladıklarını vurgulayarak, “Çok güzel bir akşam geçirdik. Bu organizasyonu yapan herkese takım arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Yarın elimizden gelenin en iyisini yaparak Galatasaray derbisini kazanıp inşallah bizde onlara galibiyetimizi hediye edeceğiz” dedi.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

alıntıdır..
__________________
SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ...
siyah beyazölüm yaşam
gulcebalcioglu Ofline   Alıntı ile Cevapla