Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2007, 08:29   #165
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İbrahim Üzülmez'den Trabzon itirafı

Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, Trabzonspor ile deplasmanda yaptıkları maçların kendileri için hep zor geçtiğini söyledi.

Rakiplerinin de çıkışta olduğunu söyleyen İbrahim Üzülmez, ''Bizim son zamanlarda deplasmanda kazanamadığımızı da düşünürsek, bu maçın önemi daha da artıyor. Şampiyon olmak istiyorsak deplasmanda da maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Trabzon'dan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Ayrıca, eski takım arkadaşı Tümer Metin'in Fenerbahçe'deki performası için, ''Fenerbahçe'de Tümer'in kalitesi tartışılmaz. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Dün akşam da yaptıkları ortada'' derken, sarı-lacivertli takımın AZ Alkmaar'a elenmesiyle ilgili olarak da, ''Fenerbahçe adına üzüldüm. Tur atlayıp Türkiye'ye güzel şeyler yaşatmalarını isterdim. Yurt dışında Türk takımlarının artık bir çıkış yakalaması gerekiyor'' ifadesini kullandı.

Siyah-beyazlı takımdaki sakatlığı geçen Fahri Tatan ise açıklamasında, 10 gündür takımla birlikte çalıştığını kaydederken, teknik direktör Jean Tigana'nın görev vermesi halinde Trabzonspor karşısında görev alabilecek durumda olduğunu söyledi.

Öte yandan, ligde 3 sarı kartı bulunan Koray, Trabzonspor maçında da kart görmesi halinde, gelecek haftaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla