Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2007, 13:21   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gaal "Konuşursam Zico Kovulur"

Bu sözler ne Fenerbahçeli bir yöneticiye, ne de futbolcuya ait. Bomba etkisi yaratacak bu sözlerin sahibi AZ maçını yaptığı değişiklikle çeviren Hollandalı Luis Van Gaal'a ait...

"Konuşursam Zico kovulur"
Bu sözler ne Fenerbahçeli bir yöneticiye, ne de futbolcuya ait. Bomba etkisi yaratacak bu sözlerin sahibi, ikinci yarıda yaptığı akılcı değişikliklerle 2-0 geriye düşen takımının skoru 2-2’ye getirip, UEFA Kupası’nda 4. tura çıkmasını sağlayan AZ Alkmaar’ın kurt teknik direktörü Louis van Gaal.

Hollandalı ünlü teknik adam, karşılaşma bitiminde yapılan basın toplantısının ardından bir gazetecinin sorularını ayak üstü yanıtlarken F.Bahçe’nin Brezilyalı çalıştırıcısı için ilginç cümleler kurdu.

O kadroya futbol oynatamıyor
"Zico için neler söyleyeceksiniz? F.Bahçe iyi futbol oynuyor mu? Bu kadro sizde olsa sonuç farklı olur muydu?" şeklindeki sorulara gülerek önce yanıt vermek istemeyen van Gaal, daha sonra "Zico için konuşursam, kovulur" yorumunu yaptı.

Hollandalı teknik adam, aynı gazetecinin, "Ne demek istiyorsunuz? Biraz daha açabilir misiniz?" şeklindeki ısrarına rağmen "Ben, bu konuda konuşmak istemiyorum. Tekrar söylüyorum; eğer konuşursam, Zico kovulur" dedi ve basın toplantısının yapıldığı salonu terketti.

İkinci yarıda sadece biz vardık
Louis van Gaal’in, daha sonra, "Zico’nun kişiliğiyle ilgili bir eleştirim olamaz. O, dünya futbolu için önemli bir isim. Ancak, bu kadroya futbol oynatamıyor" dediği öğrenildi.

Hollandalı teknik adam, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, 2-0’dan 2-2’lik beraberliği yakaladıklarını hatırlatırken, "İkinci yarıda sahada sadece AZ Alkmaar vardı" dedi. Louis van Gaal, şöyle devam etti: "İlk yarıda yaptığımız pas hatalarının neticesinde kontrataktan goller yedik. 2-0 geriye düştükten sonra ümidimizi yitirmedik ve tura inanmaya devam ettik. İkinci yarıda sahada sadece bir takım vardı. O da AZ Alkmaar’dı. Kalemizde pozisyonlar gördük ama sahadan istediğimizi almayı bildik."

hürriyet
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla