Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2007, 13:56   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ayhan da sakatlar kervanında

Ayhan da sakatlar kervanında


Galatasaray'da Kayseri Erciyespor ile Salı günü oynanacak kupa maçının hazırlıkları başlarken, Ayhan Akman antrenmanda sol kaval kemiğine aldığı darbe nedeniyle antrenmanı tamamlayamadı.



Denizlispor karşısında ilk onbirde yer alan oyuncular, maç ertesi rejenerasyon programlarını salonda terapi ve sahada rejenerasyon koşularıyla tamamladılar. Diğer oyuncuların katıldığı antrenmanın ana bölümünde iki takıma ayrılan futbolcular dar alanda kalecilerin de katıldığı teknik bir çalışma yaptılar. Ayhan'ın tedavisine hemen başlandı. Orhan Ak bu sabah kondisyoner Cevat Güler eşliğinde takımdan ayrı bir çalışma yaptı. 70 dakika süren antrenman, soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler. Okan Buruk sol arka uyluk adalesinde maçta gelişen zorlanma, Sasa İliç bağırsak enfeksiyonu, Tolga Seyhan ise sol ayak başparmağındaki hematom nedeniyle bu sabah sağlık ekibi tarafından tedavi edildiler ve antrenmana katılamadılar.
Rigobert Song bu sabah sindirim sistemindeki bir sorun nedeniyle hastanede muayene edildi ve sağlık ekibi tarafından dinlendirilmesine karar verildi.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla