Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2007, 21:34   #159
S_E_D_A_T
Zafere kadar daima!

S_E_D_A_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
maço´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Başkan burayı Aygaz gibi babasının zannederse bu durumlara alıştırın kendinizi. Bir klüp bu kadar kötü yönetilebilir. Tüm suç yönetimindir. Futbolculara kimse suç bulmasın. Hepsinin kapasitesi bu. Bunları alıpta forma giydiren yöneticilere sorun hesabı. Baki'yi alacaz dediklerinde Bakinin yok ben gelmem, ben bu takım için çok yetersizimmi demesini bekliyorsunuz? Benide alsalar bende oynamak isterim. O yüzden hesap verecek olan başkandır. Devre arasında niye almadı bir stoper? Nerede Kleberson? Ne oldu 5 milyonluk Delgado? Gökhan Zan'ı Arsenal istiyormuş, buna kargalar güler arkadaşlar. Bu küçük menajer oyunlarına gelmeyelim. Tabiki menajeri böyle diyecek. Ne desin, benim malım kötümü desin? Biz de seviniyoruz, vay be Arsenal istiyormuş diye. Hatta Bakiyle toramanıda verelim yanında. Yeter artık yeter, bizimle dalga geçen bu adamlara hesap soralım. Bu hafta 5000 kişiye oynarlar Galatasarayla.
aynen arkadaşım...beşiktaş'taki sorunun kaynağı en tepede olan başkandadır...başkan değişmediği sürece bizim başarı beklememiz hayal...