Neler söylemek geliyor içimdende neyse ağzımı bozmayayım o kadar.. Bir ofsayt taktiğidir gidiyor,ulan hoca sen beşiktaş gibi galibiyete oynayan,tek amacı galibiyet olan bir takımı ofsayt taktiğiyle oynatırsan böyle madara olursun işte.Bakiye,runjeye falan kızmıyorum artık,çünkü bunları yapmadıklarında beni şaşırtıyorlar,onların bu perfornmansını her maçta bekliyorum zaten..Ama beni asıl anıltan toraman oldu,hep arkasındaydım ama toramandanda hiçbirşey olmazmış iyice anladım..Bir taımın savunması bu kadar zamanlama hatası yaparmı ya,bu kadar top kaçırırmı arkasına,aklım mantığm almıyor.Delgado-ricoya yorum yapmıyprum hem mücadeleden kaçıyorlar hem creatif fubollarının yarısını oynamıyorlar..Vestelle denizliyi yenince herkes burda bizi şampiyon yaptıda,o zaman söyledim gene söyleyeyim bu takımdan bu hoca olduğu sürece hiçbirşey olmaz.Öyle bir duruma geldikki artık düşünün ilk değişikliğimi gol atmamız gereken amanda mustafa doğanı oyuuna alarak yaptık..İnadına tigana,inadına baki,alayına runje,hepsine demirören!!
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |