Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2007, 02:05   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bild Yıldıray'ı eleştirdi

Almanya'nın Bild gazetesi, "Yıldıray ne kadar daha Hoeness'in burnunda dans edecek" başlığıyla verdiği haberde Yıldıray Baştürk'ün Hertha BSC Berlin'de kalıp kalmama yönünde bir karar vermemesini eleştirdi..

Gazetede, ''Yıldıray ne kadar daha Hoeness'in burnunda dans edecek'' başlığı ile verilen haberde, Yıldıray'ın ''Önümde bana yapılan bazı teklifler var. Ancak iyi düşünmem lazım. sakatlığım geçmeden karar veremem'' ifadesi yer aldı.

Yıldıray'ın bu açıklaması ile kulübünden karar verebilmek için biraz daha zaman istediği belirtilirken, Hoeness'in de gelecek haftalar içinde kesin bir karar duymak istediği ifade edildi.

Yeniden sakatlanan Yıldıray'ın kulübü ile adete poker oynadığı ve taraftarların da sabırsızlanmaya başladığı belirtildi.

Yıldıray'ı almak istedikleri yönünde zaman zaman medyada haberleri çıkan kulüplerden FC Schalke 04'ün Menejeri Andreas Müller, Yıldıray'ın iyi bir oyuncu olduğunu, ancak transfer listelerinde bulunmadığını söyledi.

Werder Bremen'in menejeri Klaus Allofs, Yıldıray'a ilgi duymadıklarını söylerken, Stuttgart'ın menejeri Horst Heldt konu hakkında yorum yapmayacağını söyledi.

Borussia Dortmund menejeri Michael Zorc ise Yıldıray'a ilgileri olduğu haberlerini onaylayamayacağını dile getirdi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla