Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2007, 22:15   #19
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

kardeşim tamm o ofsayt taktiği çok saçmaydı ben de bunu belirtiyorum zaten görürsün gökhan zan olmadığı zamanlar onu bi daha uygulamayacaktır. Çizgi defans gökhan zansız olmuyor bunu acı bi tecrübeyle yaşadık gene. Defansa kesinlikle takviye lazımdı ve bunu Tigana da istedi şerefsiz basının yazdıklarına inanmayı bırakın coloccini yi yönetim alabilseydi Tigana tabii ki isterdi bu oyuncuyu ama bir çok klübün istediği bir oyuncuyu alamamızın nedeni Tigana deildir büyük ihtimalle parasal sorun ortaya çıktı. Takviye yapılmamasında suçlu yönetimdir.

Benim az önce belirtmek istediğim Tigana evet suçludur ama bu mağlubiyetteki asıl suçlular ilk yarının sonlarından itibaren büyük laubalilikler içine giren futbolculardır hatta bi kaç pozisyonda topu uzaklaştırmak yerine 3 tane tsli oyuncu basarken ceza sahası içinde verkaç yapmaya falan çalıştılar bu en büyük göstergedir.

Tigana gitsin veya kalsın diye bir şey belirtmedim ben. Aradığınız tek suçlu Tigana deildir demek istedim. Tigana gidince bütün sorunlar çözülecekmiş gibi konuşuyorsunuz çünkü. Aslında daha da büyük sorunlar ortaya çıkacağını görmek bu kadar mı zor. Ya en azından sene sonunu bekleyin ya ne bekliy****uz bu sene takımdan. ikinci olursak zaten başarı sayılır. Hangi ülkede görülmüş yepyeni bi oluşuma giren bir takımın daha ilk senesinden harikalar yarattığı. Mesele Tigana falan deil artık iyi kötü bi şekilde istikrar lazım. Tamam sabır sınırını aştı işler ama yapılacak başka bir şey yok. İşin ucunda BJK nın büyük zararlar görmesini engelleyecek önlemler alınmalı.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla