Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2007, 08:48   #362
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben kanat adamı değilim! Click the image to open in full size.Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho patladı: Defalarca söyledim, çizgide oynayacak bir futbolcu değilim. Zaten Delgado da benim gibi rahatsız.
‘Katkıda bulunamıyorum’
Daha önce deplasmanlardaki hava koşullarına ve kötü zemine bağlayan Ricardinho, Trabzonspor yenilgisi sonrasında farklı konuştu. Brezilyalı futbolcu, “Daha önce defalarca açıkladım. Ben çizgide oynayacak bir futbolcu değilim. Beşiktaş’tan önce sol kanatta değil, sol iç ve serbest adam olarak forvetin arkasında görev yaptım. Bu bölgede oynayarak, takıma istediğim gibi katkıda bulunamıyorum. Ayrıca sözleşmemde ‘Mutlaka 11’de oynar’ diye de bir madde yok” dedi.

‘Etkili olamıyoruz’
Beşiktaş’ın taktiğini, kendi dışında gelişen bir durum olarak değerlendiren Paşa lakaplı yıldız, “Kendi adıma konuşma hakkına sahibim. Durumu herkes görüyor. Benzer bir rahatsızlık, Delgado’da da var. Çünkü o da, topla ne kadar buluşursa, o kadar iş yapan bir futbolcu. İkimiz de kanatlarda oynayınca tüm etkimizi yitiriyoruz. Trabzonspor Ceyhun’un orta alandaki etkin oyunuyla karşılaşmayı kazandı” diyerek teknik direktör Tigana’ya göndermede bulundu.

Click the image to open in full size.