Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2007, 08:51   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeter Artık Ulan !!!!

Yeter! Click the image to open in full size.Beşiktaş’ın Trabzonspor karşısında aldığı şok yenilgi, yönetimi harekete geçirdi. 26.02.2007
İdareciler, teknik direktör Jean Tigana’ya müdahale etme kararı aldı.

Sert tepki gösterdiler

Konyaspor deplasmanından sonra Trabzon’da alınan ağır yenilgi Siyah-Beyazlı camiayı sallarken, Beşiktaş Yönetimi ayağa kalktı. 2-0 öne geçen takımın sahadan 3-2 yenik ayrılmasına inanamayan yöneticilerin hedefinde Tigana vardı... Bugüne kadar Fransız teknik adamın teknik açıdan işine karışmayan yetkililer, olaya müdahale etme kararı aldı. Tecrübeli hocaya en sert tepkiyi ‘Böyle maç verilmez’ diyen Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu verdi.

Trabzon’da her şey belli oldu
Soğancıoğlu, “Artık yönetim olarak Tigana’ya müdahale edeceğiz. Tamam... Çıkarsın, oynarsın, mücadele edersin, yenilirsin ve ‘Futbol bu’ der, yenilgiyi geride bırakırız. Ancak Trabzonspor karşısında Jean Tigana’nın ne kadar büyük bir eksiklik içinde olduğunu gördük. Böyle maç kaybedilmez. Trabzonspor ikinci yarıya Ersen ile başlıyor. Burada yapılacak iş belli, Koray savunmaya çekilecek, taze kan Burak sağ kanada alınacak. Bakalım 3 gol yiyor musun!” dedi.

‘Bu forma ilk ikiye oynar’
Tigana’nın oyuncularıyla sorunları olduğunu söyleyen Soğancıoğlu, “Kleberson bu maç oynamazsa hangi maçta oynayacak, bir hiç uğruna harcandı, gitti... Ayrıca İbrahim Akın takımdan dışlandı, aynı dolap Burak’ın da başına gelmek üzere... Saha kenarından oyunu görüp müdahale edemiyorsan, sana müdahale edilir. Beşiktaş’ın forması her zaman ilk ikiye oynar. Hoca da bunun üstüne biraz koyup, takımı şampiyon yapamıyorsa, camia ayaklanır” ifadesini kullandı.

‘Yoldan geçen adam kazanırdı’
Basına, “Şampiyonluk yarışını kovalayacağız” diyen Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ise yönetim içinde, “Yoldan geçen biri takımın başında olsa, maçı kaybetmezdik. Bu takımı o kurdu, bir dediği iki yapılmamış. Tigana’nın suçu başka yerlerde araması canımı çok sıkıyor. Ancak sakin olun” dedi. Genel Sekreter Kenan Öner ise, “Biz dahil, takımdaki herkesin şapkasını önüne koyup, düşünme zamanı geldi. Kangren neredeyse, kesip atmalıyız” yanıtını verdi.

Orhan YILDIRIM
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla