Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2007, 16:31   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Honda'nın yeni reklamı 'dünya'

Honda'nın yeni reklamı 'dünya'

Formula 1'de sezonun iddialı takımlarından Honda, dünyanın karşı karşıya kaldığı çevresel sorunlara dikkat çekmek için atağa geçti.
Daha önce araçlarına reklam ve sponsor isimleri alan Honda takımı, yeni sezonda yarışacak araçlarına reklam logoları yerine büyük bir dünya resmi koyacak.
Japon takımın üst yöneticisi Nick Fry, yaptığı açıklamada, "Dünyanın karşı karşıya olduğu çevresel tehditlere karşı dikkat çekmek" olarak açıkladığı yeni stratejileriyle ilgili, "İklim değişikliği, büyük ihtimalle dünyamızın en ciddi konularından biri ve F1 bundan muaf değil" dedi.
"Formula 1'in, devasa küresel profili ve son modern teknolojisiyle bu soruna sadece dikkat çekmek için değil, çözüm bulmak için de önemli roller oynayabileceğine inanıyoruz" diyen Fry, yeni sezonda yarışacak RA107 araçlarının üzerine, insanların belirli bir ücret karşılığı isimlerini yazdırabileceklerini söyledi.
Aynı zamanda http://www.myearthdream.com/ adlı internet sitesinde de yer alacak küreye isimlerini yazdıranların, adlarını mikroskop yardımıyla hem araçta hem de internet sitesinde görebilecekleri ifade edildi.
Jenson Button ve Rubens Barrichello'nun yeni sezonda kullanacağı RA107 araçlarının, 10 aylık bir çalışmanın ürünü olduğu belirtilirken, Button, takımın aldığı yeni kararla ilgili olarak "Her zaman olduğu gibi bizim hedefimiz yine dünya şampiyonluğu, ancak yarışırken aynı zamanda böyle küresel bir konuya dikkat çekmek çok heyecan verici" diye konuştu.

26.02.2007 Click the image to open in full size.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla